Grissini su alyvuogėm ir česnaku

Pasidalino: Iulia 2013-11-14

Vegan: TAIP

Vertinimas: 5/5

Sudėtis:

300 g. kvietinių miltų,
12 g. šviežių mielių (arba 4 g. džiovintų),
25 ml. alyvuogių aliejaus,
175 ml. vandens,
3/2 a.š. druskos,
1 a.š. cukraus,
100 g. alyvuogių,
1 skiltelė česnako

Nuotrauka: Grissini su alyvuogėm ir česnaku

Gaminimas:

Sumaišyti mieles su cukrum ir trupučiu vandens. Pridėti miltus ir likusį vandenį, aliejų, druską ir išmaišyti.

Sutarkuoti alyvuoges ir česnaką, sudėti į tešlą ir minkyti kol taps vienalytė. Uždengti ir padėti pastovėti į šiltą vietą valandai, kol tūris padvigubės.

Supjaustyti tešlą į mažus gabaliukus ir iškočioti juos į ~7 mm. skersmens juosteles. Sudėti jas į orkaitę ant kepimo popieriaus kelių cm atstumu ir kepti 200 C apie 20 min. arba kol pageltonuos.

Pasidalink su draugu!



Įvertink maistą!

1 balas 2 balai 3 balai 4 balai 5 balai


Komentarai:

Parašė zDv5SQjV 2017-03-20 19:23:51

At some point, one has to make up on;#28&17es mind either to remain on the Titanic and go down with the ship or to try to get into one of the lifeboats and go to another ship.



Pridėk komentarą!

Slapyvardis:
Komentaras: