Grissini su alyvuogėm ir česnaku

Pasidalino: Iulia 2013-11-14

Vegan: TAIP

Vertinimas: 2.0/5

Sudėtis:

300 g. kvietinių miltų,
12 g. šviežių mielių (arba 4 g. džiovintų),
25 ml. alyvuogių aliejaus,
175 ml. vandens,
3/2 a.š. druskos,
1 a.š. cukraus,
100 g. alyvuogių,
1 skiltelė česnako

Nuotrauka: Grissini su alyvuogėm ir česnaku

Gaminimas:

Sumaišyti mieles su cukrum ir trupučiu vandens. Pridėti miltus ir likusį vandenį, aliejų, druską ir išmaišyti.

Sutarkuoti alyvuoges ir česnaką, sudėti į tešlą ir minkyti kol taps vienalytė. Uždengti ir padėti pastovėti į šiltą vietą valandai, kol tūris padvigubės.

Supjaustyti tešlą į mažus gabaliukus ir iškočioti juos į ~7 mm. skersmens juosteles. Sudėti jas į orkaitę ant kepimo popieriaus kelių cm atstumu ir kepti 200 C apie 20 min. arba kol pageltonuos.

Pasidalink su draugu!



Įvertink maistą!

1 balas 2 balai 3 balai 4 balai 5 balai



Pridėk komentarą!

Slapyvardis:
Komentaras: