Batatų apkepas

Pasidalino: tomas 2013-05-12

Vegan: NE

Vertinimas: 2.0/5

Sudėtis:

2 dideli batatai,
1 mažas svogūnas,
4 kiaušiniai,
1/2 baklažano,
1/2 brokolio,
tarkuoto sūrio,
dziovintų pomidorų,
sviesto,
oregano,
pipirų,
petražolių

Nuotrauka: Batatų apkepas

Gaminimas:

Ištepti kepimo indą sviestu. Sutarkuoti į jį babatus ir prispausti juos prie dugno standziu sluoksniu ir įdėti į 220 C orkaitę 15-ai min, iš bulvių turi susidaryti žievelė.

Supjaustyti brokolį mažais gabaliukais ir patroškinti puode su vandeniu kol taps minkštas. Supjaustyti svogūną ir baklažaną ir apkepti aliejuje, kol svogūnai taps permatomi, o baklažanai patamsės.

Atskirai sumušti kiaušinius ir sudėti į juos prieskonius.

Sumažinti ugnį iki 180 C ir sudėti ant bulvių svogūnus/baklažanus, ant viršaus supilti kiaušinių mišinį, apdėlioti džiovintais pomidorais ir padengti tarkuotu suriu. Kepti apie pusvalandį.

Pasidalink su draugu!



Įvertink maistą!

1 balas 2 balai 3 balai 4 balai 5 balai



Pridėk komentarą!

Slapyvardis:
Komentaras: