Prancūziška svogūnų sriuba

Pasidalino: Mantas 2008-08-16

Vegan: TAIP

Vertinimas: 2.0/5

Sudėtis:

4 dideli svogūnai,
200 g sviesto,
2 valgomieji šaukštai miltų,
1 l daržovių sultinio (tiks paprastas kubelis),
1/4 šaukštelio pipirų,
1/2 stiklinės balto vyno,
Kelios baltos duonos riekelės

Nuotrauka: Prancūziška svogūnų sriuba

Gaminimas:

Giliame inde svieste apkepti svogūnus, kol jie paruduos. Sudėti miltus ir patroškinti 1 min. Supilti vandenį, įdėti sultinio kubelį, pipirus. Tada viską užvirinti ir sumažintus liepsną virti 30 min.

Sriuba valgoma su balta duona! Riekeles geriausia apskrudinti. Tai, galima daryti taip: šiek tiek susmulkinti duoną ir pakepti ją keptuvėje sriubai nepanaudotame svieste.

Pasidalink su draugu!



Įvertink maistą!

1 balas 2 balai 3 balai 4 balai 5 balai



Pridėk komentarą!

Slapyvardis:
Komentaras: