Saldūs ryžiai
Pasidalino: tomas 2011-12-26
Vegan:
Vertinimas: 4.1/5
Sudėtis:
300 g. ilgagrūdžių ryžių,
2 didelės saldžiosios paprikos,
3 morkos,
3 česnako skiltelės,
alyvuogių aliejaus,
druskos
Gaminimas:
Puode įkaidinti aliejų ir į jį suberti pjaustytą česnaką. Pakepti minutę ar mažiau ir tada supilti vandenį su ryžiais (2:1 santykiu), sudėti pjaustytas paprikas (gali būt skirtingų spalvų, geriausiai tinka geltonos ir raudonos) ir morkas ir virti kol bus gatavi ryžiai. Pagardinama druska ir, jeigu norima, į pabaigą žalumynais. Jeigu vanduo jau baigiąs garuoti dar neišvirus ryžiams, atitinkamai dapilti.
Įvertink maistą!
Komentarai:
Parašė Karolina 2012-06-22 19:58:38
O kodel jie vadinami \"Saldus ryziai\"? Gi cia saldumo nelabai kur rasi..
Parašė tomas 2012-06-27 07:20:39
gal del saldziuju papriku :D siaip gal toks pirmas yspudis buvo ir nesinorejo dar vieno \"ryziai su darzovem\" pavadinimo..
Pridėk komentarą!