Troškinys
Pasidalino: Santa 2011-03-03
Vegan:
Vertinimas: 4.1/5
Sudėtis:
1 skard. rudųjų marinuotų pupelių (galima ir kitokių),
1 skard. pomidorų savo sultyse,
1 svogūnas,
1 morka,
1 maža paprika,
kelios bulvės,
1/5 makaronų (Spagetti) pakelio,
prieskoniai ivairūs,
garstycios,
kečupas
Gaminimas:
Sutarkuoti morką, susmulkinti svogūną. Į įkaitintą keptuvę įdėti sviesto ir sudėti morką su svogūnu. Ant mažos ugnies kepinti, kol suminkštės.
Nuskusti bulves ir supjaustyti vidutinio dydžio kubeliais. Puode užvirinti vandenį, įberti druskos, sudėti bulves. Kai bulvės jau bus pusiau išvirę į puodą įdėti kepintą morką su svogūnu, supjaustyti ir sudėti papriką. Išmašyti. Pagal skonį įdeti prieskonių. Sudeti pomidorus su visu skysčiu. Juos kiek išeina pasmulkinti (tam, kad skaniau ir patogiau būtų juos valgyti). Suberti pupeles. Įdėti kokius 2-3 arbatinius šaukštelius garstyčių. Išmaišyti.
Spagečius laužyti į 2-3cm gabaliukus ir berti i troškinį (galima dėti ir kokius kitus smulkius makaronus). Pagal skonį įdėti kečupo. Maišyti. Ragauti, ar tinkamas skonis, jei taip, tai kai makaronai bus išvirę, išjungti ugnį, palaikyti uždengtą puoda kelias minutes, dėtis į lėkštę. Skanaus :)
Įvertink maistą!
Pridėk komentarą!