Barščiai
Pasidalino: tomas 2008-06-01
Vegan:
Vertinimas: 4.1/5
Sudėtis:
250g raudonųjų burokėlių,
350g baltagrūdžių kopūstų,
400g bulvių,
1-2 morkos,
1 svogūnas,
4 skiltelės česnako,
1 šaukštas maltų raudonųjų pipirų,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
druskos,
1 šaukštelis acto,
lauro lapelis,
krapų,
petražolių
Gaminimas:
Kopūstas smulkiai supjaustomas ir sudedamas virt į daržovių sultinį. Po 10min įdedamos kūbeliais pjaustytos bulvės.
Keptuvėje šiek tiek apkepamos pjaustytos morkos ir pjaustytas svogūnas ir viskas sukrečiama į bendrą puodą. Tada sukrečiami virti tarkuoti burokėliai, ypilamas actas, sudedamos smulkiai tarkuotos česnako skiltelės ir prieskoniai ir viriama dar 10min.
Prieš patiekiant, galima pagardint grietine.
Įvertink maistą!
Pridėk komentarą!