Kepintos saulėgrąžos su medumi
Pasidalino: Kristina 2010-01-25
Vegan:
Vertinimas: 4.1/5
Sudėtis:
pusė pakelio ( 50-75 g ) lukštentų saulėgrąžos sėklų,
pusę saujos migdolų,
keli šaukštai sezamo sėklų,
medaus
Gaminimas:
Įkaitintoje keptuvėje be riebalų pakepinam migdolus. Sumažinam ugnį (jei elektrinė viryklė - išjungiam) ir suberiam saulėgrąžos sėklas. Nepamirštam pamaišyti, kad vienodai paskrustų. Kai sėklos ima ruduoti, suberiam sezamo sėklas, išmaišom ir dar pora minučių pakepinam. Eiliškumas svarbu, kitaip sėklos sudegs nespėjus migdolams apkepti. Prieš valgant įsidedam medaus pagal skonį. Prie šito labai tinka jazminų arbata.
Migdolai ir sezamas yra nebūtini ingredientai, migdolus galima pakeisti kitais riešutais ar jų mišiniu.
Įvertink maistą!
Komentarai:
Parašė Raminta 2010-01-29 20:18:42
mniam niam..
Parašė hm 2010-02-27 21:10:10
atrodo nelabai isvaizdziai
Parašė hm 2010-02-27 21:10:17
atrodo nelabai isvaizdziai
Parašė Žilvinas 2010-03-13 22:22:17
Taigi veganai nevalgo medaus...
Parašė ei 2012-07-05 05:03:37
čia gi medus, niu niu :)
Parašė As 2012-11-15 07:25:25
Neisvaizdziai, nes negrazus dubuo. As sudejau i grazu stiklini ir atrodo LIUKS.
Pridėk komentarą!