Kotletai iš žirnių
Pasidalino: Rūta 2010-01-23
Vegan:
Vertinimas: 4.1/5
Sudėtis:
1 st. sausų žirnių,
2 š. miltų,
pakelis (30g) petražolių,
1 nedidelė morka,
1 nedidelis svogūnas,
druska,
pipirai pagal skonį
Gaminimas:
Išvirti žirnius ir, nupylus vandenį, juos sugrūsti (pvz mėsmale).
Apkepti tarkuotą morką su svogūnu ir sudėti į žirnių masę. Pridėti pipirų, petražolių (ar dar kokių prieskonių) ir minkyti kotletus.
Sudėti į 220 C įkaitintą orkaitę ant folijos, apipiltos šiek tiek aliejaus ir 10min pakepti.
Įvertink maistą!
Komentarai:
Parašė tomas 2010-01-23 02:06:22
Autorė taip pat rekomenduoja kaip pagrindą naudoti pupas - žmonės kalba, jog taip dar skaniau!
Parašė korporantas vec 2010-02-21 20:53:09
O tinka Heinz pupos, tos jau paruoštos?
Parašė > 2010-02-22 11:38:53
tada miltu ar dziuvesiu idet reiktu, kad dregme sugertu ir kose nesigautu. namie virtos pupos sausesnes nei is skardines
Parašė niute 2012-11-05 10:04:25
kotletams 10 balu! siaip tai visaip dar galima paimprovizuot.. O pupeles skardineje nera sveika,skaiciau kazkada,kad metalineje talpoje issiskiria kazkokios nuodingos medziagos.. Ai,suprasi..
Pridėk komentarą!