"Digestive" sausainiai
Pasidalino: Monika 2009-09-01
Vegan:
Vertinimas: 4.1/5
Sudėtis:
1,5 stiklinės rupių kvietinių miltų,
0,5 stiklinės įprastinių miltų,
1 šaukštelis kepimo miltelių,
2 šaukštai avižų,
100 g sviesto,
8 šaukštai rudojo cukraus,
8 šaukštai pieno,
1 šaukštelis rupios druskos
Gaminimas:
Sumaišome visus sausus ingridientus. Kambario temperatūros sviestą gerai išsukame su cukrumi, įtriname prieš tai paruoštą mišinį. Į gautą masę įmaišome pieną. Tešlą iškočiojame iki 2-3 mm storio ir su apvalia forma (pvz stikline) išpjaustome sausainius. Orkaitę įkaitiname iki 190 laipsnių, sausainius kepame apie 15 minučių.
Įvertink maistą!
Pridėk komentarą!