Morkos ir žirneliai pieno padaže
Pasidalino: Kristina 2009-01-30
Vegan:
Vertinimas: 4.1/5
Sudėtis:
vidutinė morka,
apie stiklinę konservuotų žirnelių,
3/4 stiklinės pieno,
sviesto,
2 arb.š. miltų,
žiupsnelis druskos,
pusė arb.š cukraus
Gaminimas:
Visų pirma reikia susipjaustyti morką griežinėliais ir pekepinti svieste kol suminkštės. Jas išimti, įdėti dar sviesto ir pakepinti miltus kelias minutes. Supilti pieną, įberti druskos ir cukraus, išmaišyti ir užvirti. Pienui sutirštėjus, sudėti keptas morkas ir žirnelius ir pavirti kelias minutes.
Galima ruošti vien tik su morkom arba vien tik su žirneliais. Tinka prie virtų bulvių.
Įvertink maistą!
Komentarai:
Parašė Eglė 2009-07-10 14:24:34
visai nieko :)
Parašė tomas 2009-07-20 14:15:50
ir as sakau ;)
Parašė cook 2009-11-20 19:34:22
labai skanu :-)
Parašė Rami 2010-04-19 14:06:18
Kai tirštą darai, tai su ryžiais mniam..
Pridėk komentarą!