Apkeptos šparaginės pupelės
Pasidalino: tomas 2008-09-07
Vegan:
Vertinimas: 4.1/5
Sudėtis:
200g šparagų,
80g sūrio,
maltų džiuvėsių,
alyvuogių aliejaus
Gaminimas:
Į įkaitusią keptuvę įpilti aliejaus ir sudėti nuplautus ir apipjaustytus šparagus. Tada apibarstyti maltais džiūvėsiais ir pamaišant apkepti apie 10min. Prieš patiekiant, apibarstyti tarkuotu sūriu ir leist jam išsilydyt.
Įvertink maistą!
Komentarai:
Parašė tomas 2008-09-07 16:23:57
Kaip matyti, receptas tikrai simplistinis, bet maistingas ir skaniai susivalgo su duona ir pomidorų padažu.
Parašė Visgi 2011-11-02 10:24:52
Reiketu skirti šparagus nuo šparaginių pupelių...
Parašė tomas 2011-11-06 09:33:56
dekui,
visgi vienas pirmuju receptu buvo.. :)
Pridėk komentarą!