Prancūziška svogūnų sriuba
Pasidalino: Mantas 2008-08-16
Vegan:
Vertinimas: 4.1/5
Sudėtis:
4 dideli svogūnai,
200 g sviesto,
2 valgomieji šaukštai miltų,
1 l daržovių sultinio (tiks paprastas kubelis),
1/4 šaukštelio pipirų,
1/2 stiklinės balto vyno,
Kelios baltos duonos riekelės
Gaminimas:
Giliame inde svieste apkepti svogūnus, kol jie paruduos. Sudėti miltus ir patroškinti 1 min. Supilti vandenį, įdėti sultinio kubelį, pipirus. Tada viską užvirinti ir sumažintus liepsną virti 30 min.
Sriuba valgoma su balta duona! Riekeles geriausia apskrudinti. Tai, galima daryti taip: šiek tiek susmulkinti duoną ir pakepti ją keptuvėje sriubai nepanaudotame svieste.
Įvertink maistą!
Pridėk komentarą!