Kopūstienė su grybais
Pasidalino: tomas 2008-06-01
Vegan:
Vertinimas: 4.1/5
Sudėtis:
500g raugintų kopūstų,
1 svogūnas,
1 morka,
1 bulvė,
15g džiovintų grybų,
2 šaukštai kvietinių miltų,
1 laurų lapelis,
2 sėklos kvapniųjų pipirų,
druskos,
2l daržovių sultinio
Gaminimas:
Grybus nuplaut, užpilt šiltu vandeniu ir palikt valandai mirkt.
Kopūstus, stambiai sutarkuotą morką, išmirkytus grybus bei prieskonius sudėti į verdantį sultinį ir virti 10min ant vidutinės ugnies. Tada įdėt supjaustytą bulvę ir virt dar apie 15min.
Svogūnus supjaustyti ir apkepti aliejuje. Baigiant kept, įbert miltų ir po kelių minučių supilti į baigiančią virt sriubą.
Įvertink maistą!
Pridėk komentarą!