Grissini su alyvuogėm ir česnaku
Pasidalino: Iulia 2013-11-14
Vegan:
Vertinimas: 4.1/5
Sudėtis:
300 g. kvietinių miltų,
12 g. šviežių mielių (arba 4 g. džiovintų),
25 ml. alyvuogių aliejaus,
175 ml. vandens,
3/2 a.š. druskos,
1 a.š. cukraus,
100 g. alyvuogių,
1 skiltelė česnako
Gaminimas:
Sumaišyti mieles su cukrum ir trupučiu vandens. Pridėti miltus ir likusį vandenį, aliejų, druską ir išmaišyti.
Sutarkuoti alyvuoges ir česnaką, sudėti į tešlą ir minkyti kol taps vienalytė. Uždengti ir padėti pastovėti į šiltą vietą valandai, kol tūris padvigubės.
Supjaustyti tešlą į mažus gabaliukus ir iškočioti juos į ~7 mm. skersmens juosteles. Sudėti jas į orkaitę ant kepimo popieriaus kelių cm atstumu ir kepti 200 C apie 20 min. arba kol pageltonuos.
Įvertink maistą!
Pridėk komentarą!