Bulvės indiškai su šparaginem pupelėm
Pasidalino: Iulia 2013-11-14
Vegan:
Vertinimas: 4.1/5
Sudėtis:
250 g šparaginių pupelių,
1 didelė bulvė,
1 didelis svogūnas,
3-4 česnako skiltelės,
4 a.š. aliejaus,
1 a.š. druskos,
1 a.š. kumino sėklų,
1 žalias čili pipiras,
1 a.š. maltos raudonų čili,
1 a.š. ciberžolės
1 a.š. citrinų rugšties skysčio
1 a.š. garam masala
Gaminimas:
Pakaitinti aliejų ir pridėti kumino sėklas, pjaustytus svogūnus ir česnaką. Po kelių min. pridėti druskos, maltą čili, ciberžolę ir išmaišyti. Kūbeliais supjaustyti bulvę, kelių cm. ilgio gabaliukais pupeles ir sudėti į keptuvę. Kepti kol suminkštės bulvės, tada dadėti garam masala prieskonius ir kepti dar 2-3 minutes.
Patiekti su ryžiais, čapati ar kokia kita duona.
Įvertink maistą!
Pridėk komentarą!