Kopūstų ir lęšių sriuba

Pasidalino: Martyna 2011-02-04

Vegan: TAIP

Vertinimas: 2.0/5

Sudėtis:

1/2 kopūsto galvos (ne itin didelės),
1/2 stiklinės žalių lešių,
pomidorų (bet kokiu pavidalu),
sėklų (saulėgražų, sezamo, moliūgų),
aliejaus,
prieskoniai

Nuotrauka: Kopūstų ir lęšių sriuba

Gaminimas:

Lęšius užpilti vandeniu ir virti 20-30 min. į pabaigą įberti druskos.

Kol verda lęšiai, supjaustyti kopūstą ir troškinti keptuvėje su aliejumi ir trupučiu vandens. Taip pat druskos.
Kai lęšiai baigia virti, jei trūksta vandens - dapilti, ir sudėti keptus kopūstus. Įpilti aliejaus ir pakeptas sėklas. Supilti pomidorus (jei tai žali pomidorai, tai prieš tai pakepinti su prieskoniais keptuvėje).

Kadangi turėjau avižų pieno, tai dėl tirštumo dar įpyliau stiklinę į sriubą. Galiausiai belieka įdėti prieskonių pagal skonį.

Pasidalink su draugu!



Įvertink maistą!

1 balas 2 balai 3 balai 4 balai 5 balai



Pridėk komentarą!

Slapyvardis:
Komentaras: